Kalau Kereta Rosak Di Tengah Jalan

Pagi tadi, lepas Subuh on the way pergi kerja, jem sikit dekat traffic light simpang nak masuk MRR2. Punca jem? Sila tengok gambar.

Ramai yang buat selamba, tapi ada yang hon kereta yang rosak tu, yang tunjuk f**k pun ada. Kesian aku kat driver tu. Ye la, dah la kereta rosak, kena maki sumpah dengan drivers lain lak tu...

Kalau kena kat aku macam tu...

Kawan-kawan, kesian la sikit kat orang dalam kesusahan ye... Jangan ditambah stress dia dengan hon dan jari tengah kita. Hon, apatah lagi jari tengah, tak boleh clearkan jalan jem pun!


Sent from my BlackBerry®.

Related Posts by Categories



1 comments:

Post a Comment

Find us on Google+