Endah Parade yang kosong...

Pandangan dari dalam Mr Teppanyaki... dulu depan tu penuh gerai-gerai

Dah lama tak datang sini... Dekat je dengan ofis aku. Dulu memang selalu datang. Makan, main boling, beli barang dll. Tapi dah berapa bulan ye aku tak jejak kaki kat Endah Parade ni ye? Macam dah lamaaaaaa sangat.

Hari ni aku datang nak cari kasut untuk Sabtu ni. Malas nak drive jauh-jauh time lunch hour ni, kot2 jem.

Masuk-masuk je aku terkejut. Kosong! Banyak kedai dah tutup! Ruang tengah yang dulu penuh dengan gerai pun dah kosong...

Ni baru ground floor, kat atas tak tahu la camana rupa dia.

Adakah Endah Parade akan jadi macam Subang Parade... Entah la...



Oyako Don

Sizzling BBQ Chicken

Oyako Don - Tak Habis



Sent from my BlackBerry®.

Related Posts by Categories



0 comments:

Post a Comment

Find us on Google+