Bila cafe tutup...

Camana aku boleh lupa hari ni cafe tutup...

Aku dah la jenis wajib breakfast. Nasib baik banyak tempat makan area ofis aku. Dah lama lak tak breakfast kat McD...

Lapar punya pasal order Family Box Set B, set untuk 3-4 orang... Boleh tahan banyak gak la makanan dalam kotak tu, tapi... Kejap je kitorang habiskan...

Tapi tak tahan lama kenyang dia, lunch time lapar balik.

So... Ke mana lagi? Kitorang ke Half Moon la, restoran Arab paling best hahaha

Aku tulis blog ni sebab boring tengah tunggu makanan kat Half Moon. Cam dah lama tak tulis dalam blog ni kan?

Ada benda aku nak tulis, tapi tak siap-siap gak hohohoho

Orait! Mendy Rice dah sampai! Bon Appetit!


Sent from my BlackBerry®.

Related Posts by Categories



0 comments:

Post a Comment

Find us on Google+