Terlajak membawa diri ke Sunway Pyramid

Share/Bookmark

Hello.. minggu lepas adalah minggu yang sangat-sangat bz  dan superb penat. Rasa sungguh stress, rasa macam dah kuat bekerja.. rasa cukup di 'cuci' kepala dek bos, rasa terperuk..haihh... eem...

alasan yang cukup untuk membawa diri kepada terapi , kan ?
ha ha.

Maka, di hari Sabtu yang cukup indah, saya membawa diri ke Sunway Pyramid( SP). Asalnya untuk rehat-rehat otak je.. tengok kedai ape baru bukak, kedai ape dah bungkus , apa decoration baru Sunway Pyramid..alahaiii... almaklumlah, dah lama tak ke Sunway.. :D

Baru beberapa langkah masuk dalam SP, dengan tak sengajanye saya terbeli 2 baju kat Asean Market ( ke ape namenye tu ?? )... lepas tu terlajak pula membawa diri ke Topshop..ke SCS...ke mana-mana entah lagi...dan membawa hasil yang sungguh tak ku sangka.

Yang paling tak faham, terbeli 1 scarf ( ke ape ntah ),TERbeli ok ! sampai 2 ketul. 1 warna biru, 1 warna hitam. Balik rumah, tak tau nak pakai. wakakakaka... !~~~ macamana ni ??? ape nak buat dengan scarf ponjot yang sangat cute dan unik itu  ???

Adeeh... shopping sensorang lagi MEMBAHAYAKAN kesihatan jiwa dan dompet. haha. Tak ada tukang melarang. Main sedaaaap je bayar.

Gambar-gambar hasil shopping ? erm.. tunggu lah bila saya dah pakai "budak-budak" ( kecuali scarf ponjot ) tu ya..

chow chin choowww ~
** ima.bloomwood mahu pengsan..bila nak gaji ??**

Related Posts by Categories



0 comments:

Post a Comment

Find us on Google+