Tambah sikit je lagi..dapat yang tu.

Share/Bookmark

Pernah tak korang beli barang sebab nak dapat barang lain ? err,..ape saye merepek ni ?

  • Cantiklah pulak beg make-up tu... ok, kene purchase RM 400 baru dapat.
  • Angpau LisaSurihani ni OK jugak, orait..beli lah Majalah Intrend ni. (sebab angpau tu dilekat bersama )
  • Beli RM200 John Master, dapat sehelai tuala lembut warna biru kotak-kotak. Eh,eh,,tuala ni berkualiti lah..lagipun tuala kat rumah dah buruk * alasan *
Pernahkah anda berada dalam situasi yang lebih kurang gitu ? he he.. saya sangat selalu !!!! :P

Disebabkan 'benda2 comel, aneh, dan terhad' yang ditawarkan itu, maka kita ( eh,saye! ) berbelanja lebih untuk SEGERA mendapatkannya sebelum tawaran tamat ! Ha ha.. daripada beli RM200 je..tapi disebabkan nak gift punya pasal... otak terus jadi ligat...dan berfikir.." emm..ape boleh beli lagi yer ? " atau " em...saya punya kulit ni macam ada kedut-kedut sikit, what product wud u suggest me ?"
Last-last..jadi RM 600 !! ambek kau.

Ha ha ha..! alasan yang dicipta-cipta untuk dapat gift.

Weeii...berjaya betul syarikat besar-besar yang dah memang kaya raya tu 'merompak' duit saye yer... !! Hish !!!

Tapi, disebabkan adanya Kepuasan selepas mendapat semua yang TERsuka, TERcantik, TERlimited edition tu... maka, rasa menyesal sebab berbelanja lebih itu telah defisit dengan banyaknya. Ha ha ha.

Pernahkah anda berada dalam situasi ini ?
Pernah ?
Tak pernah ?
Tipu !

:P

Related Posts by Categories



0 comments:

Post a Comment

Find us on Google+