ima.bloomwood menunggu Luke kasi report shopping

Share/Bookmark

Hai hai... Luke @ L ke Jepun selama 2 minggu.. eemm..ima.bloomwood sangat jeles mengenangkan betapa banyaknya shopping complex best-best, unik dan aneh kat sana. Haiiihhh !! Tak pe. saye dah minta Luke tapkan energy supaye Jepun memanggil-manggil ima.bloomwood untuk ke sana, suatu hari nanti...

( mari menabung ! )

Tak sabar nak tunggu gambar-gambar shopping dari Luke. Dengar-dengar, Luke dah dapat 'demam ima.bloomwood' kat sana.. dah pandai geram kat barang-barang dan membeli dengan gumbiranya. ! Yezzaaa....

Apa yang penting, lepas beli barang...hati kita gembira, dan penuh kuning kekuningan kegirangan (KKK) sambil menghayun-hayunkan plastik beg yang kita bawa tuu... yeehhhaaaaa~~!!!


Dictionary ima.bloomwood : KKK = Kuning-kekuningan kegirangan
Bermaksud, perasaan gembira rasa nak melompat-lompat sebab tersangat puas hati membeli barang yang digeram-geram kat kedai. Kuning lambang Ceria. Kuning juga lambang Emas ( emas=duit )


Korang paham tak ni ? susah sangat teori ni yer.. jom kita buat praktikal sama-sama !!!  :P

Related Posts by Categories



0 comments:

Post a Comment

Find us on Google+