Bila ima.bloomwood tengok movie...

Share/Bookmark

Semalam tengok cerita Tamil , yang kononnye tengah meletop letop kat Malaysia sekarang... best sangat ke ? ok , saye teruje sebab ada ashwarya je ...walaupun bukan lah peminat fanatik, tapi boleh layan laa...

show dekat 3jam ! terlebam jugak duduk kat dalam panggung tu. ada part2 bosan, especially time lawan-lawan yang mengarut dan sungguh katun. alahaaaii.... ngantuknye ! time joget-joget nyanyi pusing sane pusing sini pun letih jugak. 1 lagu punye lah lama.. nasib baik boleh bertahan jugak, sebab lirik lagu die sangat lah lawak dan merapu kapunden.

Eh, saye tak tengok lirik lagu tu sangat..tapi asik tengok baju si aishwarya tu pakai.. best kot jadi die... 1 lagu 4 baju..!! meletop!! make up pun tukar-tukar ikut baju jugak.. weee...saye terbayang macamana proses makeup die..sangat menarik ok. eye liner die tepek simple je..tapi berjaya menaikkan mood baju yang die pakai tu.



Kasut die pun cantik jugak. alaa...die memang lawa n body cantik kot...letak kain langsir balut kat badan pun silap2 boleh jadi trend. wakakaka...

ada 1 scene tu...ala-ala padang pasir ada air kaler biru..siap ada ton ton warna, ( emm...ala2 kain chiffon yang org sekarang buat baju kelawar tu...)...fuuuh...sangat cantik. ok ! cube letakkan diri sendiri kat dalam tu... pakai baju ashwarya tu.. ha ha ha !! enuf ima. enuf. bughoook weii !!

( teeeettt !!! CUT ! CUT ! kate producer )

ha !! ada satu scene tu... Chitti ( robot ) shopping 1 shopping complex. bawak trak siap ..., rembat semua perfume, semua emas, semua dress, kasut, bla bla bla... letak kat umah.. sejibik macam shopping complex dah rumah die. ada promoter kat setiap section..perrgghhhhh  !! ha ha ha.. best best...

walaupun citer tu mengarut, tapi ima.bloomwood kasi 5 star utk perbelanjaan movie tu... lagi banyak spend, lagi banyak blink blink, lagi banyak STAR , ok ??

chauuu chiiin chooowww... !!!~

Related Posts by Categories



0 comments:

Post a Comment

Find us on Google+