Bau yang membahagiakan

Melangkah kaki masuk ke dalam shopping complex.... macam MidValley, One Utama, Sogo, KLCC, etc. , seperti melangkah ke dunia impian yang menjadi kenyataan. Bau yang mempersona, aircond yang sejuk, muzik yang membelai hati, baju,kasut, perfumes, handbags, make up yang tersusun rapi...seperti membelai-belai tubuh.

2 saat je ! cukup. semua masalah, serabut, sakit jiwa, jem kat luar, susah parking..semuanya HILANG ! Oh.. ia bagaikan terapi yang cukup mengujakan ! Adrenalin terus menderu laju..mata yang terus meliar..macammana nak tengok semua dalam satu masa ????! i want to touch, to feel, to taste..to everything at one time !! :P ( ok...ima-bloomwood.stop..jgn over sangat )



ima.bloomwood with Luke



Heaven


Wangian "syurga" yang melegakan saraf otak...memberi inspirasi..

Keterujaan yang melampau bile tengok baju cantik.. 

Kadang-kadang rasa nak jadi promoter perfume ...sebab "bau bahagia" itu cukup mengasyikkan.. :) Ralph Lauren, Mont Blanc, Dunhill, Christine Dior, Hugo, Kenzo.. oohh...kan bagus kalau korang semua ada kat rumah saye??

jom balik, jom !

Related Posts by Categories



0 comments:

Post a Comment

Find us on Google+