Ada hubungan istimewa dengan kasut

Konon-konon, beli kasut / sandals / stiletto / capal / selipar jepun/  heels / terompah..dah cukup bahagia dah... Yup! bawak balik plastik kasut, terutama paper bag yang cantik-cantik, besar, nampak mahal (nampak mahal ! bukan mmg mahal )..tersangat-sangatlah best ! sambil jalan-jalan boleh eksyen bawak berbungkus-bungkus paperbag. Weeee!!~ bahagia.

Ups. bukan nak menunjuk kat orang. tak peduli langsung kat orang masa berjalan-jalan dalam shopping complex.( errr..kecuali kalau die pakai kasut lawa... mungkin tengok la ). tapi sebenarnye sangat puas sebab dapat berjaya menjadi penyelamat kasut tu dari kedai. ha ha..

Eh, korang dulu pernah buat Karangan " Aku BERpasang-pasang kasut" ???


Haa... sebenarnya, saye macam ada connection siket ngan kasut-kasut kat kedai tu.. macam terdengar-dengar dorang panggil suruh beli.. bila dah try-try...sedap pakai..lawa...ape lagi ??? duit cukup ?? beli je lah. Kasut yang merintih, confirm tersenyum kegirangan...

Ececeh...saye ni macam ade amek subjek 'Psikologi Kasut' plak masa kat kolej dulu. he he he .



Kasut dah berlambak kat rumah. Last-last dorang merintih beramai-ramai kat dalam almari kasut..
" wwweeeiiii !! bile nak pakai aku ???"
(time tu tak de plak deria suruh pakai yer??)

Hahaha...tu ler akibatnye ! bile asyik pakai kasut febret...kasut melawa yang lain diabaikan..kuikui...

Related Posts by Categories



0 comments:

Post a Comment

Find us on Google+